Nieuws

 

Aan het begin van het seizoen wordt elk team en elke speler en staflid op de foto gezet voor het DETO verzamelalbum. Ook diverse commissies zullen een nieuwe foto laten maken. 

Het fotoboek zal medio oktober in de winkel bij Jumbo liggen als voetbalplaatjes-spaaractie. DETO en Jumbo Veltkamp vinden het mooi dat de lokale en 'eigen' fotograaf Petra Holland wederom de foto's voor het boek wil maken. Wegens de omvang van de actie is het dit keer niet mogelijk directe of persoonlijke afspraken te maken met Petra.

De fotoshoot vindt plaats vanaf zaterdag 31 augustus t/m woensdag 11 september

Voor een vlotte afhandeling van de fotosessies en het aanleveren van alle gegevens aan de drukker, hierbij informatie voor ieder team en speler.

Teamfoto's

De teamfoto's worden gemaakt op zaterdag 31 augustus van 10:00 tot 13:00 uur en en 21 september van 8:00 tot 13:00 uur (onder voorbehoud van beschikbaarheid van het veld). Door de week is het mogelijk op 3, 4, 6, 10 en 11 september van 17:30 uur tot 18:20 uur. De foto's worden gemaakt op het hoofdveld voor de tribune. Van spelers wordt verwacht het wedstrijdtenue incl sokken aan te hebben, trainers en staf in ieder geval een DETO (trainings)jas. Reserve jasjes zullen aanwezig zijn. 

Pasfoto's

Pasfoto's worden gemaakt op dinsdag 3 en 10 september, woensdag 4 en 11 september en vrijdag 6 september van 18:00 tot 20:30 uur en donderdag 12 september vanaf 20:30 uur in de BCD. Teamfoto's krijgen voorrang op de planning gezien het benodigde daglicht buiten. Voor een snelle registratie van fotonummer bij speler, komen spelers zoveel mogelijk als team opdagen bij de fotosessie.

Privacyverklaring

Wegens regelgeving is het niet voldoende dat alleen spelers die niet gefotografeerd willen worden, bezwaar maken. Het is juist andersom: ieder lid moet specifiek verklaren akkoord te zijn met de voorwaarden van deze actie. Spelers die bezwaar maken, worden geacht niet op de fotosessie aanwezig te zijn maar hoeven dat niet schriftelijk aan te geven. Voor de privacyverklaring wordt per team een aftekenlijst ingevuld. Voor spelers tot 16 jaar moet een ouder tekenen. Spelers vanaf 16 jaar mogen zelf tekenen. Oproep is zoveel mogelijk per team te tekenen, wanneer dat niet mogelijk is voor een ouder of een speler zijn de persoonlijke tekenbladen te gebruiken. Individuele verklaringen kunnen ingeleverd worden bij secretaris@deto.nl

Hieronder de planning:

TEAMFOTO                                                 PASFOTO

s