G-voetbal

2 Clubs – 1 Doel – IEDEREEN KAN VOETBALLEN

Met dit motto hebben DOS’37 en DETO Twenterand uit Vriezenveen begin 2014 de handen in elkaar geslagen. Beide verenigingen hadden de wens om G-voetbal aan te gaan bieden. De samenwerking tussen beide verenigingen blijkt een groot succes. G-Voetbal Twenterand was een feit!

Na een clinic en een periode van trainingen en oefenwedstrijden waren er 20 voetballers die dolgraag onder de vlag van de KNVB in competitieverband wilden spelen. Vanaf het seizoen 2015/2016 nemen ze met 2 teams deel aan de competitie.

De spelers worden getraind door een grote groep van enthousiaste begeleiders waarbij iedere speler gekend wordt in zijn beperking. Doordat er zoveel begeleiders zijn kunnen ze iedere speler de begeleiding geven die hij of zij nodig heeft.

Wat is nu de doelgroep voor G-voetbal Twenterand:

G-voetbal is er voor alle leeftijden zowel voor mannen/jongens als voor vrouwen/meisjes. G-voetbal Twenterand is er voor iedereen die graag wil voetballen maar die om een of andere reden moeilijkheden ondervindt om aan het reguliere voetbal deel te nemen.

G-voetbal Twenterand kan ook een vangnet zijn voor spelers die op dit moment moeite hebben in het reguliere voetbal en die zich door de intensieve begeleiding zo ontwikkelen dat ze op een later tijdstip alsnog weer de stap kunnen maken naar het reguliere voetbal.

Dus herken jij je in dit verhaal neem dan contact met ons op. Je mag ook altijd geheel vrijblijvend een aantal trainingen bezoeken op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00. Vanaf september t/m december wordt er getraind bij DETO Twenterand. Vanaf januari t/m mei wordt er getraind bij DOS’37.

Onze contactgegevens:

Tel: 06-53686296 (Mark Koetsier)

Email: gvoetbaltwenterand@outlook.com

  G-voetbal Twenterand

Websites:

http://www.dos37.nl/g-voetbal-twenterand

http://www.deto.nl/g-voetbal.html

Meer informatie over G-voetbal is te vinden op: http://www.stichtingdoel.com

s