Supporters vereniging

Supportersvereniging

De Supportersvereniging DETO is opgericht op 14 april 1967 en heeft ten doel de ondersteuning van de moedervereniging, de vv DETO, in al haar geledingen. De belangrijkste inkomstenbronnen van de Sup-portersvereniging zijn de jaarlijkse contributie en de lotenverkoop bij de thuiswedstrijden van DETO. Alle gelden die worden ontvangen vloeien direct terug in DETO. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, de Sinterklaasavond, het gratis patatje en het drinken bij een kampioenschap van een jeugdelftal, de enveloppe met inhoud bij het kampioenschap van een seniorenelftal, de bus die rijdt naar het jeugdkamp. Er is bijna niemand die bedenkt uit welke middelen dit gefinancierd wordt. Ook het hebben van een tribune langs het hoofdveld, laat staan de lichtinstallatie rond veld 1 of 2 lijkt allemaal zo gewoontjes, zonder dat men weet hoeveel geld en energie dergelijke projecten hebben gekost en…. wie dit dan betaald heeft of financiële steun heeft verleend. Ongemerkt maakt iedereen (lid of geen lid) gebruik van faciliteiten die de Supportersvereniging heeft mogelijk gemaakt, van jong tot oud.

Om alles te noemen wat de Supportersvereniging in de afgelopen decennia heeft mogelijk gemaakt is eenvou-digweg niet mogelijk, de lijst zou te lang zijn. Maar de supportersvereniging ondersteunt haar moedervereniging en haar leden waar zij maar kan, een kleine greep: Zo werd de lichtinstallatie rond veld 2 bij het 35 jarig bestaan van de Supportersvereniging aan DETO geschonken en met het 40-jarige bestaan werd de nieuwe tribune overgedragen aan de voetbalvereniging DETO. Ook bij de lichtinstallatie rond het hoofdveld is de Supportersvereniging nauw betrokken.

Ook bij andere projecten binnen DETO is de Supportersvereniging nauw betrokken. Zo worden diverse kosten van jeugd- en trainingskampen door de Supportersvereniging betaald, vinden bijdragen plaats aan feestavonden en worden financiële bijdragen gedaan aan de diverse activiteiten binnen DETO. Bij kampioenschappen van onze pupillen staat de patat en de limonade voor hen klaar welke door de Supportersvereniging worden betaald, daarnaast wordt het Sinterklaasfeest georganiseerd door de Supportersvereniging. De Supportersvereniging organiseert het “Elftal van de week”, waarbij uiteraard de versnaperingen door de Supportersvereniging worden betaald. Daarnaast wordt het mini-WK-toernooi, een groots opgezet toernooi voor de allerkleinste voetballertjes door de Supportersvereniging georganiseerd en van een financiële injectie voorzien.

Het bestuur van de Supportersvereniging is druk bezig om meer activiteiten op poten te zetten. Daarbij hebben wij uw steun nodig, bent u nog geen lid van de Supportersvereniging DETO? Dan is het nu tijd om het te worden, voor slechts € 7,50 euro per jaar bent u al lid. Meld u aan als lid van de Supportersvereniging en sluit u aan bij de meer dan 700 leden die onze vereniging al rijk is.

Bestuur:

Harald Rohof (voorzitter), tel. 0546-566706

Henré Kikkert (penningmeester),. tel. 0546-565669

Ingrid Kivits (secretaris), tel. 06-83793864

Gerlof Netters (Bultshop), tel: 06-31685546

Albert Pierik

Herbert Engberts

s