Nieuws

 

DETO doet ook dit jaar mee met de Grote Clubactie.

De actie start zaterdag 21 september.

Alle jeugdleden van JO8 t/m MO20 krijgen een mail met daarin een link naar een persoonlijke verkooppagina. Deze link kan dan via WhatsApp en social media gedeeld worden om loten te verkopen. Volledig digitaal.

Daarnaast krijgen jeugdleden van O8 t/m O13 dit jaar een verkoopkaart. Met deze verkoopkaart kan er (alleen) een QR-code gescand worden voor het verkopen van loten. Zie voor meer uitleg dit instructie-filmpje.

Voor de leden die graag nog een verkoopboekje willen hebben, zijn er boekjes beschikbaar. Dit is vooral handig in wijken waar veel ouderen wonen en misschien geen mobiele telefoon hebben. Er is een beperkt aantal boekjes beschikbaar. Vorig jaar was al merkbaar dat de meeste kopers de QR-code wel kunnen en willen scannen.

Loten kunnen via jeugdleden gekocht worden maar uiteraard ook via de online DETO-verkooppagina of via onderstaande QR-code.

De verkoopkaarten zullen vanaf 18 september worden uitgedeeld. De kaart is voorzien van een handige keycord. Verzoek is de keycord na afloop weer in te leveren zodat die voor volgende acties opnieuw gebruikt kan worden.

De actie start 21 september. Dat is dan de eerste dag dat verkopen geregistreerd kunnen worden.

s