Nieuws

 

Bam! Ook dit verslag beginnen we weer met onze dierenvriend Melvin Degenaar. We vernamen dat Melvin direct na het lezen van het vorige verslag een hond heeft gekocht. Melvin hoe zit dat? ’Ja man dat verhaal klopt. Ik was direct knettergek met dat hondje. Eind vorige week ben ik er mee naar het strand gegaan. Ik gooide een tak in de zee en die hond er natuurlijk achteraan. En wat denk je? Ik heb die hond nooit weer gezien…’ Wat was dat dan voor een soort hond Melvin? Een zeehond haha… Ondertussen wordt op de vrijdagavond de kantine versierd voor de Après Ski Party een dag later. Terwijl Sander Nijen Twilhaar de slingers ophangt valt hem op dat dat Niels Eshuis aan alle kanten straalt. ’Niels wat zie jij er gelukkig uit, heb je een mooi weekendje voor de boeg ofzo?’ Jazeker zegt Niels! ’Vanmiddag zei m’n vriendin: “Niels laten we er een mooi weekend van maken”. Wat een leuk idee antwoordde ik. Prima. Dan zien we elkaar maandag weer!’ En jij Sander, waar krijg jij het warm van? "Koorts", antwoordt Sander.
Dan de wedstrijd. DETO 2 legt een zeer goede eerste helft op de mat. Het is Thom ten Hove die na een half uur de ban breekt. Zijn schot van randje zestien caramboleert via een Nunspeter rug in de bovenhoek, 1 – 0. Na de rust zien we een sterker Nunspeet. Het is echter Sven Mensink die DETO 2 vlak voor tijd naar de bevrijdende 2 – 0 schiet. In blessuretijd krijgen de blauw-gelen nog een strafschop. Deze wordt echter vakkundig gekeerd door de sterk keepende Ramon Lohuis. Eindstand 2 – 0. Direct na de wedstrijd gaat Nunspeet 2 trainer Andy Zoet naar de Chinees om een goede bodem te leggen voor het Après Ski feest dat een paar uur later gaat losbarsten. 

De spelers van Nunspeet en DETO zoeken direct de kantine op. Wat een lekkere overwinning en mijn week kon toch al niet kapot zegt Max Horstman. Wat dan Max vraagt Luuk Neurink. Ik heb een nieuwe baan en meteen 150 man onder me zegt Max. ’Zo!!....wauw! reageert Luuk. Ja zegt Max, ik werk op de tweede verdieping haha.. Ondertussen schuift Nunspeet 2 trainer Andy Zoet aan. Hoe was het bij de Chinees vraagt collega trainer Hans Bossink. Ik zit daar zegt Andy en dat meisje dat me bedient vraagt: ’Wilt u menu?’ Waarop ik antwoord: ‘Nou nee, liever na het eten haha..’ 

Ook de collega fysiotherapeuten Berto van DETO 2 en Joke (of Jenny?) van Nunspeet kletsen even vakinhoudelijk bij. ’Joke heb je van de week nog iets bijzonders meegemaakt in je praktijk vraagt Berto. Ja er kwam patiënt binnen en die zegt, ’ik worstel al weken met enorme rugpijn, wat kan ik hier aan doen?’ En wat heb je gezegd Joke? ’Stoppen met worstelen lijkt me een goede eerste stap. Heeft u wel eens rustigere sport zoals badminton ofzo overwogen. En zo maakten we ons op voor een bombastische Après Ski Party. En dat werd het! Een tjokvolle kantine, snoeiharde Duitse kneiters uit de boxen, héél véél bier en een grandioze verloting. Zo won bijvoorbeeld Jeanet Waanders de ponyclinic bij Stal Agnes en won Geke Miltenburg de avond uit eten met Berto Ibbenhorst. VV Nunspeet 2: dank voor het meenemen van de leuke blauw gele prijzen voor de verloting! Fantastisch dat jullie er waren!! Komende zaterdag spelen we uit tegen VV Berkum 2 om 12.15 uur.

Opstelling DETO 2:
Ramon Lohuis – Sander Nijen Twilhaar (Max Horstman) – René Nijhof – Gijs Hospers – Niels Eshuis (David Smelt) – Sam Kuiper – Jillis Goudbeek – Cas Wijnhoff – Thom ten Hove (Dim Hofman) – Sven Mensink – Jip Lanjouw

DETO 2 – Nunspeet 2: 2 – 0 (doelpuntenmakers -> Thom ten Hove en Sven Mensink)

s