Nieuws

 

Hierbij de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2024-2025:

Teamindeling: Mini’s, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12

Teamindeling: JO13, JO14 en JO15

Teamindeling: JO17, JO19 en O23

-De voorlopige teamindeling is onder leiding van HJO en technische commissie, in samenspraak met de trainers/leiders en     leeftijdscoördinatoren, tot stand gekomen.

-De teams zijn samengesteld met de bedoeling dat elke speler/speelster zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau en   mogelijkheden aan het voetballen komt.

-Het betreft een voorlopige teamindeling. De ervaring leert dat het voor kan komen dat lopende het seizoen alsnog wijzigingen   in de teamindelingen gedaan moeten worden. Zeker in de JO15, JO17 en JO19 zijn de aantallen niet ideaal. 

-Als er onverhoopt wijzigingen in de teamindeling plaatsvinden, dan worden de desbetreffende spelers/speelsters en/of ouders   daarover geïnformeerd.

-JO8 heeft geen voorlopige indeling per team, maar een totaaloverzicht van kinderen die ingedeeld zijn in de JO8. De   teamindeling voor de eerste fase volgt bij de start van het nieuwe seizoen. Iedere fase is bij deze leeftijdscategorie namelijk   sprake van een nieuwe indeling. Teams veranderen dus continue per fase.

-Bij een aantal teams zijn wij nog druk op zoek naar begeleiding. Op dit moment loopt er overleg met mogelijke trainers en     leiders voor de teams waar nu vacant bij staat.

- Vanaf 17 juni kan alleen op het kunstgras worden   getraind. Aan de overige velden wordt dan onderhoud gepleegd. Vanaf
  1 juli is het dus zomerstop.

-Door de nieuwe trainer/leider zal gecommuniceerd worden wanneer na de zomervakantie trainingen en wedstrijden worden   gestart.

-De trainingsdagen en -tijden voor het volgende seizoen zijn nog niet bekend. Wanneer deze bekend zijn wordt u hierover   geïnformeerd op de website en/of door de nieuwe trainer/leider.

Aanvullende informatie omtrent de voorlopige teaminding en het nieuwe seizoen:

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan mag u deze mailen naar jeugd@deto.nl.

s