Nieuws

 

Het toernooi van de jo8-2 in Epe, om 8.00 uur gingen de jongens vol enthousiasme richting Epe, maar gedurende de rit hoorden we vaak: 'Hoelang nog?' en: 'Zijn we er al bijna?!!'

Eindelijk om 9 uur arriveerden we op het sportpark van SV Epe. Om 9.20 mochten we de 1e wedstrijd spelen tegen jo8-2 van Epe. De jongens moesten wel even op gang komen, Epe scoorde al snel 1-0, maar daarna was het de beurt aan ons. Koen en Dess scoorden. Maar toch kwam Epe weer terug tot 2-2. Gelukkig kwam toch nog het slotakkoord voor Koen. 3-2 winst.

De volgende wedstrijd was tegen de jo8-1 van Gerhard Zwak. Door goed druk zetten kwamen we op 1-0 voorsprong door Koen. Een scrimmage voor het doel leidde de gelijkmaker op. Verder viel op dat Finn, ondanks zijn jonge leeftijd, het zeer verdienstelijk deed. Een gelukkige goal van Dess van afstand die over Naud de goal in stuiterde leverde uiteindelijk de 2e overwinning op.

De 3e wedstrijd was op het 1e oog een pittige tegen Wijhe. De jongens van Wijhe begonnen fel aan de wedstrijd en kwamen ook verdiend op 1-0 voorsprong. Dus moesten de jongens van ons ook de mouwen opstropen. Gelukkig gebeurde dit ook, Julian Bakker maakte de gelijkmaker door goed door te gaan.  Hierna scoorde Dess nog de 2-1 en 3-1!  Toen was het verzet van Wijhe gebroken, Koen scoorde de 4-1. Daarna scoorde Wijhe door onoplettendheid de 4-2 maar direct na de aftrap scoorden we de 5-2, 3e overwinning een feit.

4e wedstrijd mochten we tegen de jo8-1 van Epe, heel veel kansen gehad, geen kans weggegeven maar scoren lukte deze wedstrijd helaas niet meer. Eindstand 0-0

Eindresultaat van een toptoernooi van Aron, Jefta, Yorin, Dess, Finn, Koen en Julian, ze kregen een grote beker mee naar huis, net als 2 weken eerder in Zwolle bij SVI toernooi, winnaar van het toernooi!

Als afsluiting hebben de jongens een lekker bakje patat met kipnuggets gehad en een flesje drinken, allemaal mogelijk gemaakt door Remkes toernooi.

Waarvoor dank!

s