Nieuws

 

Daar stond hij dan echt, de spelersbus van Deto JO10-1. Samen met het team de bus in, boombox, drinken en eten mee. Wow zeiden de jongens ‘we gaan net als Deto 1 samen op stap’. Natuurlijk mochten ook trainer Luan en leider Jonny niet ontbreken. Want ja wie moest er anders rijden….

En zo ging het in alle vroegte op naar het toernooi in Enschede. Helaas was er nog geen zonnetje aanwezig, wel liet de regen duidelijk merken er te zijn. Kletsnat werd de eerste wedstrijd winnend afgesloten. Naast de positieve aanmoedigingen vanuit het meegereisde publiek kende het toernooi sterke tegenstanders, fanatisme en gezelligheid. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn, een tweede plek!

In de kleedkamer barste het feest volledig los. Deto JO10-1 kent niet alleen voetbaltalenten, maar ook zangtalenten werd zo duidelijk. Het gezang klinkt vast en zeker nu nog na in Enschede.

Maar het feestje was nog niet voorbij, want daar was weer die spelersbus. Hop allemaal instappen en al zingend en hossend terug naar Deto Vriezenveen. Een geweldige afsluiting van een geweldig seizoen!

@schmidtautomotive bedankt voor de sponsoring van de spelersbus, de jongens van Deto JO10-1 hebben vol trots hier van genoten.

s