Nieuws

Laatste wedstrijd van JO12-1 tegen koploper Markelo

Zaterdag 18 mei stond de laatste wedstrijd van de JO12-1 gepland. Deze moest gespeeld worden tegen de koploper Markelo. Nadat ze de tweede en derde wedstrijd van de 4e fase hadden verloren, baalden de jongens flink! Maar vorige week werd de wedstrijd omgedraaid van een 0-2 achterstand, naar een 6-3 overwinning. Dit gaf de jongens goede moed om het de koploper de laatste wedstrijd even flink moeilijk te maken. De tegenstander was een gelijkspel of overwinning nodig, voor een definitief kampioenschap. Maar dit zouden ze natuurlijk niet zomaar voor elkaar krijgen!

De wedstrijd ging een hele poos mooi gelijkwaardig op, en echte kansen werden er aan beide kanten niet gecreëerd, omdat beide ploegen de aanvallers niet zo ver lieten komen. Helaas viel er vlak voor rust, een ongelukkig bal voor de goal, waardoor er een eigen doelpunt werd gescoord. Maar de jongens lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan! Na rust kwam daar dan ook al snel een mooie assist van Jesper, waardoor Siem de bal er mooi in kon tikken. 1-1!

Hierna volgde nog een spannende tweede helft, waarbij Deto zeker nog door bleef jagen op een doelpunt. Maar helaas lukte dit niet. Ook de tegenstander had nog een grote kans, maar deze werd door een flinke spagaat van Jorn nog netjes tegengehouden! Eindstand 1-1. Grote opluchting bij Markelo dat ze het kampioenschap toch zeker veilig hadden weten te spelen. Maar zeker ook trotse jongens van Deto, die hierdoor een mooie derde plek hebben weten te bemachtigen! Op naar een nieuw seizoen!!!