Nieuws

 

Afgelopen vrijdag organiseerden Martine Hagedoorn, Julian Tijhof en Renate Eggengoor namens de businessclub van DETO een gezellige avond speciaal voor de fantastische vrouwen achter onze sponsoren. En wat een avond was het!

Meer dan 40 dames verzamelden zich voor een avond vol gezelligheid, lekker eten en drankjes. Deze avond had uiteraard ook een educatief tintje! Spreekster Marjana van Belkum deelde haar inzichten aan de hand van de DISC-methode en bracht de dames op een unieke manier meer in contact met hun persoonlijkheid. Een boeiende en leerzame ervaring die de avond nog specialer maakte.

Maar de avond werd pas echt spannend tijdens de bingo! De dames hadden de kans om fantastische prijzen te winnen, en de spanning was te voelen in de lucht. Van luxe cadeaus tot verrassende verwennerijen, de bingo zorgde voor een extra dosis opwinding. DETO wil graag alle dames bedanken die aanwezig waren en heeft enorm veel waardering voor de support van onze trouwe sponsoren. Samen maken we van DETO een geweldige club, waar niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten verbinding wordt gelegd.

Op naar de naar de volgende Ladies Night!

s