Nieuws

Op zaterdag 17 juni werd wederom het interne vrouwen- en meidenvoetbaltoernooi bij DETO gehouden. Het was een warme en zonnige zaterdag. Er waren maar liefst 8 teams die gestreden hebben om de felbegeerde eerste plaats.

De teams waren verdeeld in twee poules, Poule A en Poule B. De spanning was vanaf het begin te voelen, want niemand wilde als laatste eindigen.

In poule A werd er fel gestreden door Nederland, Portugal, Verenigde Staten en Vietnam. Er waren spannende wedstrijden te zien met mooie doelpunten. Uiteindelijk wist Vietnam zich als eerste te plaatsen voor de finale, Portugal werd 2e in de poule en mocht spelen om plek 3/4, Nederland werd 3e en de Verenigde Staten waren 4e.

Poule B was minstens zo spannend met teams als Argentinië, Italië, Zuid-Afrika en Zweden. Ook hier waren veel doelpunten te bewonderen en de teams streden vol overgave. Uiteindelijk wist Argentinië zich als eerste te plaatsen voor de finale, Italië werd 2e en mocht strijden om plek 3/4, Zuid- Afrika werd 3e en Zweden werd 4e.

De zon scheen volop en de spanning was te snijden bij de finalewedstrijd tussen Argentinië en Vietnam. Het was een mooie wedstrijd waarbij beide teams hun uiterste best deden om te winnen. Uiteindelijk was het Argentinië die de felbegeerde eerste plaats bemachtigde door met 3-0 te winnen van Vietnam.

De spannende strijd om plek 3 tussen Portugal en Italië werd gewonnen door Italië, die in de laatste minuut nog het winnende doelpunt wist te scoren. Uitslag 2-3.

Na afloop van de wedstrijd was de prijsuitreiking waarbij Argentinië gehuldigd werd als winnaar van het toernooi. Ze kregen allemaal een lekkere Snickers.

de trotse winnaars

Het interne vrouwen- en meidenvoetbaltoernooi was een fantastische dag waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop stonden. De meiden hebben gestreden als leeuwinnen en het was een genot om naar te kijken. We kijken nu al uit naar het volgende interne toernooi!

Voor meer foto's van deze geslaagde dag, zie deze link.