Nieuws

Het is al een paar weken geleden, maar daarom niet minder leuk... onderstaand nog een verslag van het kampioenschap van DETO JO15-4 op zaterdag 4 juni:

Het spandoek gemaakt, de kampioensshirts gedrukt, de vrachtwagen met platte kar geregeld…

Maar op de allerlaatste speeldag moest JO15-4 onder al deze druk nog wel even winnen van Quick ’20 in Oldenzaal. Ondanks een veel beter doelsaldo op de nummer 2 zou alleen winst resulteren in het kampioenschap, dus de druk was groot in deze spannende ontknoping van de competitie. Direct in het begin werd gelijk al duidelijk dat ze het niet zomaar cadeau zouden krijgen. Wat volgde was een superspannende wedstrijd. Ook al kwamen deze toppers nooit echt in de problemen, bij rust stond het nog maar 0-1 en dan kan het nog alle kanten op… Maar na de rust en een motiverende speech van de trainers wierp men de schroom van zich af en liet de ploeg van Emile en Michelle Beld zien dat er maar één de ware kampioen is. Met nog eens 4 doelpunten (eindstand 0-5) in de tweede helft kon het feest beginnen. Met een doelsaldo van +40(!) op de nummer twee en 81 doelpunten in 11 wedstrijden, dik en dik verdiend!