Nieuws

Afgelopen zaterdag moest DETO 2 aantreden tegen Bennekom. Kon DETO  de stijgende lijn voortzetten na de knappe overwinning op Enter Vooruit?

De tegenstander had haar eerste wedstrijd met ruime cijfers verloren en was er op gebrand dat er deze middag gewonnen diende te worden. DETO  kreeg gaandeweg de wedstrijd een tweetal 100% kansen maar verzuimde te scoren daar waar door onoplettendheid aan de kant van DETO Bennekom wel tot scoren kwam.

Dit was gezien de wedstrijd wel een beetje tegen de verhouding in. Kort voor rust werd de stand gelijkgetrokken door Arjan Pol of was het een eigen goal... Na de thee werd direct orde op zaken gesteld en hiermee werd de 1-0 binnen 10 minuten omgebogen tot een 1-2 voorsprong. Het was vanaf dat moment eigenlijk alleen maar DETO wat de klok sloeg en na 90 min stond er 1-3 op het scorebord.

Na twee wedstrijden heeft DETO de maximale score en doet het goede zaken. Zaterdag a.s. staat de thuiswedstrijd tegen Veensche Boys op de rol- aanvang 12.30 uur.